Det är vi som är Franssons Måleri AB

Kvalité & Nöjda kunder sedan 1995

Bred kompetens

Vi har alltid ett helhetstänk för att fylla alla våra kunders behov. Vi är företaget med den breda kompetensen samlat under samma tak.

Nytänkande

Med vårt nytänkande utvecklas vi ständigt med nya lösningar och funktioner för att utföra vårt jobb på bästa sätt.

Problemlösare

Med vår breda kompetens älskar vi utmaningar som får oss att behöva tänka lite extra.

Kundrelationer

Vår högsta prioritet är våra kunder. En trygg kontakt och ett bra team work skapar fantastiska resultat. Tveka inte att fråga oss, vi svarar på alla dina frågor.

Erfarenheter sedan 1995…
Vi har verkligen målat allt från koja till slott genom åren. Franssons Måleri AB är idag ett familjeföretag med 3st målare, jag själv samt mina två söner Jesper & Mattias. Tillsammans har vi mycket bred kunskap och erfarenhet av allt inom målning. Kort sagt – Vi målar allt i din miljö!

Hög kreditvärdighet
Vi är gamla i branschen och har därmed även hunnit bygga upp en god kreditvärdighet. Vi sköter vår ekonomi och är måna om att göra rätt för oss. Detta intygas också av vår Soliditets-märkning nedan. Soliditets bedömning baseras på över 2400 beslutsregler och uppdateras dagligen.

Björn "frasse" Fransson

Björn "frasse" Fransson

VD/Ägare

Jag är den målande VDn som har mycket kontakt med kunder samt är ute på fält och gör olika jobb. Detta för att jag vill hålla kontakten med yrket och se att våra kunder blir nöjda.

Jesper "Jeppe" Fransson

Jesper "Jeppe" Fransson

Målare

Jag har jobbat på måleriet sedan 2008 och trivs bra i min roll på företaget med mycket ansvar och projektledning. På fritiden kör jag motorcross som är mina stora hobby.
Mattias "Matte" Fransson

Mattias "Matte" Fransson

Målare

Jag är företagets senaste tillskott och har jobbat som målare sedan 2013. Jag gillar utmaningar och älskar kontakt med människor. På min fritid är jag aktiv på olika event och gillar motorsport.

Kontakt

Telefon: 0705-57 77 99
Mail:  franssonsmaleri@gmail.com

org: 556583-8611

Bromsbodavägen 69
194 42 Upplands Väsby